Известие
Collapse
No announcement yet.
Интересни снимки & коментари
Collapse
X
-
туй за селския тунинг май, то немойш го разбра каква марка е, купето мяза на Е39-ка ако не се бъркамAlfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениетуй за селския тунинг май, то немойш го разбра каква марка е, купето мяза на Е39-ка ако не се бъркам
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеAudi A6Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеVW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
П.С. Цветът е зверски !
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеИзвинявай но това е засран зендер пакет от чичо ''кольо''
П.С. Цветът е зверски !, не съм казала, че ми харесва... слагам я ,защото ми се стори интересна снимка.
Цвета наистина е уникаленPeugeot 307
A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin
Comment
-
Е к'во..? Алфист е човека...
На лилавата "Алфичка" се чудя кое повече ме кефи - "хрилете" от астра GSI на капака или ветробраните на вратите... А може би "шпойлера" на предната броня...
А на Аудито с фарове на 159 знае ли някой какво е това дето се е подало над предния капак..? Да не е главата на Закс от "Бенджи, Закс и Звездния принц"..?
Comment
Comment